Budapesti ingatlan kincstár

A lakótelepi lakások miatt emelkedtek az ingatlan árak ?
A lakótelepi lakások miatt emelkedtek az ingatlan árak ?

Az elmúlt bő négy év áremelkedési trendje a lakótelepi lakások felől indult.

budapesti_ingatlan_kincstar_lakotelep.jpgMivel a vásárlók fő motivációja a fellendülés első éveiben a befektetés volt, a legolcsóbb, de kiadással jól hasznosítható ingatlanokat keresték, amelyek megtalálásában, kezelésében és vételében is nagy szerepet játszott és a mai napig is játszik a Budapesti Ingatlan Kincstár .
Bár mára megfordult az arány, és a tranzakciók valamivel kevésbé függenek ettől, kedvező ...

35 ezer eladhatatlan lakás ?
35 ezer eladhatatlan lakás ?

budapestiingatlankincstarlakasok.jpgA nemrégiben közzétett adatok szerint a közelmúltban megnőtt a lakásépítések száma, amely magával hozza, hogy idén és jövőre összesen legalább 30-35 ezer lakás készülhet el ország szerte. Az még kérdés, hogy ezeknek az ára az átadásig hogyan alakul, egyrészt a kereslet erős, de a vásárlóerő korlátokat szabhat az áremelkedésnek. Azonban fontos tudni, hogy az Ingatlan Kincstár segítségével bármely potenciális partner, aki eladni szeretné birtokában ...

Így vásárolj lakást okosan I.
Így vásárolj lakást okosan I.

Így vásárolj lakást okosan I.

 

A lakásvásárlás keményebb munka, mint amilyennek gondolná az ember. Mint mindenben, ebben is lehet rutint szerezni, de akár profiktól is lehet segítséget kérni, a könnyebbség érdekében. budapesti_ingatlan_kicstar_lakas.jpgÖsszegyűjtöttünk néhány tanácsot a Budapesti Ingatlan Kincstártól, amelyek figyelembevételével rengeteg időt és energiát tud megspórolni az, aki lakásvásárlásra – vagy annak eladására – szánja magát.

1; A saját helyzet felm ...

süti beállítások módosítása