Budapesti ingatlan kincstár

A lakótelepi lakások miatt emelkedtek az ingatlan árak ?

Az elmúlt bő négy év áremelkedési trendje a lakótelepi lakások felől indult.

budapesti_ingatlan_kincstar_lakotelep.jpgMivel a vásárlók fő motivációja a fellendülés első éveiben a befektetés volt, a legolcsóbb, de kiadással jól hasznosítható ingatlanokat keresték, amelyek megtalálásában, kezelésében és vételében is nagy szerepet játszott és a mai napig is játszik a Budapesti Ingatlan Kincstár.
Bár mára megfordult az arány, és a tranzakciók valamivel kevésbé függenek ettől, kedvező áruk és népszerűségük miatt továbbra is a lakótelepi lakások drágulása a legnagyobb ütemű - derül ki az OTP Lakóingatlan Értéktérképből. Azonban cégünk segítségével a nagy kereslet ellenére is bárki könnyedén hozzájuthat az általa kívánt ingatlanhoz. A korábbi panelfelújítási programok, illetve a csökkenő rezsikiadások együttesen hatékonyan mozdították pozitív irányba a panelházak általános megítélését mind a fővárosban, mind a megyeszékhelyeken, amely a mai napig is előnyös partnereinkre nézve, hiszen az Ingatlan Kincstár országos szintű befolyásának köszönhetően pillanatok alatt szakszerű segítséget nyújt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlankincstar.blog.hu/api/trackback/id/tr3714107753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Budapesti ingatlan kincstár

Friss topikok

süti beállítások módosítása